De gezelligste CrossFit community

Het community gevoel bij CrossFit is uniek: iedereen kent elkaar, er is altijd iemand die je helpt met je techniek, je vergelijkt WOD-resultaten met elkaar, praat over wedstrijden, etc. Mensen moedigen elkaar aan tijdens de training en helpen elkaar om tot het uiterste te gaan. Vaak wordt er in buddy verband gewerkt waardoor je elkaar 1 op 1 helpt om tot het uiterste te gaan. Degenen die het laatste klaar zijn, worden door iedereen die al klaar is aangemoedigd. Samen ‘stuk gaan’, elkaar coachen en elkaar helpen grenzen te verleggen brengt je dichter bij elkaar. We zien dan ook veel hechte vriendschappen ontstaan binnen onze box. Het support van de CrossFit community heeft ook hormonaal effect op ons lichaam. Onderzoek van de Oxford Universiteit wijst uit dat sporten in een groep resulteert in een grotere hoeveelheid endorfine dat vrijkomt in vergelijking met alleen sporten, zelfs als de workout exact hetzelfde is. Endorfinen zijn chemische stoffen in je hersenen die zorgen voor gevoelens van geluk en opwinding. Het vrijkomen van endorfine zorgt ervoor dat je jezelf euforisch voelt als je een workout finisht.

Een fijne sportschool waar je je snel thuis voelt, iedereen is sociaal ingesteld en de begeleiding individueel is op een ieder aangepast.

Guido van Mourik

Super fijne crossfit box. Waar je je snel op je gemak voelt. En niemand je veroordeeld. Maar motiveerd om net dat beetje meer te geven. Met oog op techniek en blessure vrij sporten!

Serge Veuger

Wil je crossfitten in Nijmegen dan is dit de place to be! Goede begeleiding en persoonlijke benadering. Tevens mogelijkheid om gebruik te maken van specialties, zoals olympisch gewicht heffen, metcon, yoga, etc

Jan Verbeek

Top Crossfit locatie met relaxte sfeer, goede trainers en veel ruimte.

Mark R.

Top trainers, top materiaal en leuke community!

Bart de Bree

Amazing place. Great coaches, thoughtful class design, amazing facility. One of the best CrossFit places I know, so I got my 74 year old mom to join. She loves it too.

Veronique Oomen

Great atmosphere, people are kind and helpful, exercising safely has top priority, good equipment, very large variety of WOD exercises and specialty classes. Honestly the best gym i've ever been to.

G.H. Dal

CFN community events

Omdat de kracht van CrossFit Nijmegen voortkomt uit onze community organiseren we elk jaar verschillende events. Van de CrossFit Nijmegen Box Championships met barbecue, tot de té gekke Sinterklaas Dress up party. Onze members zijn meer dan alleen CrossFitters, we zijn een familie. CrossFit is iets wat je leven beter moet maken, het is niet iets wat je leven moet domineren. We geloven dat het belangrijk is om af en toe onszelf te laten gaan, om een drankje te drinken, hapje te eten en te socializen met vrienden.

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,6

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,6

96%