CROSSFIT NIJMEGEN

CrossFit Masters 55+

Groepslessen

CrossFit Masters 55+

Wij geloven sterk in de positieve impact die CrossFit kan hebben op het dagelijks leven van jong en oud! CrossFit omvat functionele oefeningen die op elk niveau en elke leeftijd kunnen worden uitgevoerd.

Vanwege ons vertrouwen in de brede voordelen van onze trainingsmethode voor mensen van alle leeftijden, bieden we ook een speciale les aan die gericht is op ouderen.

We hebben al een fantastische groep actieve 55-plussers die samen trainen om fit en gezond te blijven. Naast de fysieke vooruitgang zijn de sociale aspecten ook van onschatbare waarde. Daarom sluiten we elke training af met een gezellig samenzijn, waarbij we genieten van een kopje koffie en een goed gesprek.

Ben je 55 jaar of ouder en op zoek naar een leuke en sociale manier om fitter en gezonder te worden? En vind je het leuk om onder deskundige begeleiding actief bezig te zijn? Meld je dan snel aan voor een proefles!

FAQ

Is CrossFit Masters geschikt voor mensen met beperkte fitheid of ervaring?

Ja, CrossFit Masters is geschikt voor mensen van alle fitnessniveaus, inclusief beginners en degenen met beperkte ervaring. De workouts worden aangepast aan het individuele niveau en de behoeften van elke deelnemer, waardoor ze veilig en effectief kunnen trainen.

Welke soorten oefeningen worden er gedaan tijdens CrossFit Masters?

CrossFit Masters omvat een verscheidenheid aan functionele bewegingen, zoals gewichtheffen, cardio, gymnastiek en lichaamsgewichtoefeningen. Deze worden aangepast aan de behoeften en mogelijkheden van oudere deelnemers, met de nadruk op het verbeteren van kracht, balans, mobiliteit en uithoudingsvermogen.

Biedt CrossFit Masters ook sociale interactie en gemeenschap?

Ja, naast het verbeteren van fysieke fitheid, biedt CrossFit Masters ook een sociale en ondersteunende gemeenschap. Deelnemers worden aangemoedigd om samen te trainen, elkaar te motiveren en te ondersteunen, en vriendschappen op te bouwen binnen de groep.

Volg ons

Openingstijden

Maandag 07.00 – 22.00
Dinsdag 08.00 – 22.00
Woensdag 07.00 – 22.00
Donderdag 08.00 – 22.00
Vrijdag 08.00 – 22.00
Zaterdag 08.00 – 15.00
Zondag 09.00 – 15.00

Nieuwe Mollenhutseweg 52, 6533 HJ Nijmegen

info@crossfit-nijmegen.com