CROSSFIT NIJMEGEN

Personal Training

PERSOONLIJKE AANPAK

Personal Training met een op maat gemaakt trainingsprogramma dat is afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen.

Deskundige begeleiding

Professionele trainers met uitgebreide kennis en ervaring die jou coachen en motiveren om optimale resultaten te behalen

Mental Coaching

Het bieden van motivatie, mentale coaching en emotionele steun om jou te helpen obstakels te overwinnen

Ontdek de kracht van Personal Training

Ben je op zoek naar professionele begeleiding om doelgericht en veilig aan je persoonlijke fitnessdoelen te werken? Wil je fitter worden, je conditie verbeteren en meer energie krijgen? Ontdek CrossFit Nijmegen, dé unieke personal training club in Nijmegen.

Bij CrossFit Nijmegen draait het niet alleen om het tillen van gewichten of het doen van intensieve workouts. We geloven in een holistische benadering van gezondheid en fitness, waarbij we kijken naar alle aspecten van jouw levensstijl om een programma op maat te maken dat perfect aansluit bij jouw behoeften en doelen. Van gepersonaliseerde trainingsprogramma’s tot voedingsadvies en mentale ondersteuning, wij zijn er om je te begeleiden op elk aspect van jouw reis naar een betere versie van jezelf.

Even voorstellen

Onze Personal Trainers

Martijn Aelberts

Owner & Head Coach

$

Rick Rossen

Coach

$

Sander van Roekel

Coach

$

PT’er en opzoek naar een ruimte om te huren?

CrossFit Nijmegen biedt een proffesionele werkuimte met state of the art apparatuur!

Wat bieden wij nog meer?

persoonlijk trainingsplan

Gericht op gezonder worden, afvallen, spiermassa aankomen of sterker worden.

voedingsanalyse & advies

Afgesteld op jouw doelen, inzicht in bad habits en het leren van new good habits.

vetpercentage meting

Voor het bepalen van jouw startpunt. Dit doen wij doormiddel van een 12 punts huidplooimeting.

progressie metingen

Tijdens jouw traject doen we start-, tussen- en eindmetingen en evaluatie a.d.h.v. jouw doelen.

Testimonials

Wat onze leden zeggen

Egon Stoffelen
Egon Stoffelen
2024-04-24
CFN is echt een geweldige box om te sporten en een hele fijne plek om te zijn! Qua “sportschool” is het een geweldig pand met veel verschillende ruimtes en enorm veel en professioneel materiaal. De trainers zijn allemaal zeer professioneel, ervaren en betrokken en er wordt op alle fronten met je meegedacht; om doelen te bereiken, om blessures te voorkomen, om het beste uit jezelf te halen of die dag even pas op de plaats te maken. De sfeer is er een van betrokkenheid en veiligheid en het is er bovenal erg gezellig. Qua aanbod is de box echt uniek denk ik. Naast de dagelijkse WOD zijn er heel veel lessen (specialties) waar je op in kunt schrijven om meer specifiek ergens in te trainen. De WOD wordt heel ruim over de dag en week aangeboden zodat je altijd wel mee kunt doen. De programmering van de WOD (door de nr. 1 CrossFitter van Nederland) is altijd verrassend, uitdagend en gevarieerd. En of je nu net begint of al jaren aan CrossFit doet, je wordt zo goed begeleid dat je altijd en veilig mee kunt doen. Ik ben fan!
Dominique Vrouwenvelder
Dominique Vrouwenvelder
2024-04-18
Ik ben bij CFN begonnen terwijl ik herstelde van een hersenschudding. Elke les wordt er vooraf gevraagd of op dat moment er pijntjes, blessures of andere bijzonderheden zijn waar de trainers rekening mee moeten houden. Deze aanpak gaf en geeft me een vertrouwd gevoel; je kan hier op een veilige manier sporten, op je eigen niveau en binnen je eigen mogelijkheden. De trainers zorgen ervoor dat je aan het einde van het uur vermoeid naar huis gaat, zelfs als je beginner bent en nog lang niet alle geavanceerde CrossFit-skills onder de knie hebt ;-)
Lois Ashton
Lois Ashton
2024-04-17
Hele fijne CrossFit box, met professionele coaches en een leuke community. Een plek waar iedereen welkom is en elkaar motiveert en helpt. Een aanrader voor iedere sporter!
I J
I J
2024-04-17
Geweldige sportschool met een toffe sfeer onder de leden. Door de verschillende WOD's is geen enkele training hetzelfde wat maakt dat het sporten hier uitdagend blijft. De coaches denken goed met je mee, ook tijdens mijn zwangerschap, trainingen werden aangepast zodat ik gewoon mee kon blijven doen. Dikke 5 sterren!!!
Anne Stobbelaar
Anne Stobbelaar
2024-04-17
Sinds 4 jaar bij Crossfit Nijmegen en ben er helemaal op mijn plek. Crossfit is sowieso een ontdekking, heel erg afwisselend en uitdagend. En door de goede begeleiding vanuit Crossfit Nijmegen wordt elk pijntje of blessure vroeg getekkeld. Het lesaanbod is groot, op veel tijden, maar ook veel verschillende soorten lessen. Dan nog de sfeer, de crossfitters die er komen zijn zeer divers, wat zorgt voor een zeer toegankelijke ontspannen sfeer. Een echte aanrader!
Thijs Landman
Thijs Landman
2024-04-16
Zeer goede crossfit box. Zowel voor het volgen van groepslessen (WOD, metcon en nog veel meer), alsook om zelfstandig te trainen. Prettige sfeer en deskundige coaches. Aanrader!
Nasir Ahmad
Nasir Ahmad
2024-04-16
Crossfit Nijmegen is by far the best gym I've ever attended. Great coaches with major focus on technique, safety, and sustainable progress - plus always willing to make adjustments to keep me included in English. And the weekly classes are all amazing (I especially love the Powerlifting and Olympic Weight lifting). Never been so motivated or made so much progress so quickly 💪
reinier konig
reinier konig
2024-04-16
Hier bij crossfit Nijmegen voor het eerst begonnen met crossfit. Een super ervaring en een hele fijne plek om te sporten. Heb al vrij snel opgeschaald naar onbeperkt en kan dit niet meer wegdenken uit m'n wekelijkse routine.
chanthal wouters
chanthal wouters
2024-04-16
Fijne CrossFit box met persoonlijke aandacht en vriendelijke sfeer. Worden veel verschillende lessen aangeboden zoals metcon, strongfit, oly, bokszaktraining en WOD’s. De trainers zorgen dat iedereen op zijn eigen niveau kan meedoen, zelfs als je een blessure hebt. Aanrader!
Roos Van Der Doelen
Roos Van Der Doelen
2024-04-16
Sinds ik hier sport, vind ik sporten voor het eerst echt leuk om te doen. Ik ga alleen, maar ik voel me er niet alleen. Je bent geen nummertje/anoniem. De coaches kennen je bij naam, je wordt gegroet door iedereen, je wordt goed gecoached tijdens de lessen, zo voorkom je gemakkelijker blessures. De lessen zijn heel afwisselend en je hebt veel keuze. Ik ga elke keer weer met een blij en voldaan gevoel naar huis.

FAQ

Wat is het voordeel van personal training ten opzichte van zelfstandig trainen?

Personal training biedt individuele begeleiding en aandacht, waardoor je een op maat gemaakt trainingsprogramma krijgt dat specifiek is ontworpen voor jouw doelen, behoeften en lichaam.

Hoe vaak moet ik trainen met een personal trainer om resultaten te zien?

Dit kan variëren afhankelijk van jouw doelen, fysieke conditie en trainingsgeschiedenis. Over het algemeen raden we aan om minstens 2-3 keer per week te trainen voor optimale resultaten.

Is personal training geschikt voor beginners?

Ja, personal training is geschikt voor mensen van alle fitnessniveaus, inclusief beginners. Een ervaren personal trainer zal een programma opstellen dat past bij jouw niveau en je helpen bij het opbouwen van een sterke basis voor je fitnessreis.

Volg ons

Openingstijden

Maandag 07.00 – 22.00
Dinsdag 08.00 – 22.00
Woensdag 07.00 – 22.00
Donderdag 08.00 – 22.00
Vrijdag 08.00 – 22.00
Zaterdag 08.00 – 15.00
Zondag 09.00 – 15.00

Nieuwe Mollenhutseweg 52, 6533 HJ Nijmegen

info@crossfit-nijmegen.com