Wat maakt CrossFit Nijmegen uniek?

 • CrossFit Nijmegen is één van de grootste CrossFit boxen van Nederland met meerdere trainingszalen en een totaal vloeroppervlakte van meer dan 1100 vierkante meter.
 • We zijn 7 dagen per week geopend en maar 2 dagen per jaar gesloten.
 • Je krijgt les van TOP coaches die mee draaien in de Nederlandse TOP van de CrossFit en Olympisch Gewichtheffen wedstrijdsport.
 • Ons team heeft een hoog opleidingsniveau met veel werkervaring.
 • De hele dag door kan er bij CrossFit Nijmegen worden getraind. Naast meerdere WOD’s bieden wij ook dagelijks specifieke trainingen aan zoals: olympic weightlifting, gymnastics, yoga, (kick)boxen en padstraining, personal training. Daarnaast kan je de hele dag vrij trainen in onze OPEN GYM.
 • Onze On Ramp opleiding (introductie cursus) is uniek. Tijdens On Ramp krijg je 1 op 1 technische scholing en een uitgebreide persoons-analyse zodat je veilig en vol vertrouwen aan de groepslessen mee kan doen.
 • Onze locatie is veilig en goed bereikbaar met de fiets, auto en openbaar vervoer. We hebben meer dan 30 eigen parkeerplaatsen. Maar wat onze locatie absoluut uniek maakt is dat wij de enige CrossFit Box zijn waar je niet in een loods traint maar in een unieke huiskamersfeer.
 • Onze box is volledig uitgerust met de beste trainingsmaterialen die verkrijgbaar zijn voor onze markt zoals: Eleiko, Rogue en Concept 2.
 • Onze community events: Met grote groepen qualifiers doen, samen naar wedstrijden gaan, met z’n alle komen aanmoedigen op wedstrijden, run-bik-run workouts, run-bike-swim workouts, ijshockey clinics, kickboks clinics, olympic weightlifting workshops, gymnastiek workshops, Sinterklaas dress up party, 1e en 2e Kerstdag WOD’s en nog veel meer.
 • Onze sfeer is one-of-a-kind. Kom dit zelf maar eens ervaren tijdens een gratis proefles.
Meld je aan voor een gratis proefles!

WHY WE DO IT….

Is your “REASON WHY” big and important enough? Voor ons wel. CrossFit Nijmegen is 7 dagen per week geopend en maar 2 dagen per jaar gesloten. Dat komt door onze missie: Het is onze missie om “onze members” te helpen:

 • het zelfbewustzijn te vergroten
 • het maximale uit zichzelf te halen
 • om in optimale gezond te leven
 • om fit en vitaal te zijn
 • persoonlijke doelen te behalen

Kortom: Het is onze missie om het leven van onze members positief te beïnvloeden! Dit is de reden waarom wij van CrossFit en de CrossFit lifestyle houden, en daarom leven we die lifestyle zelf ook. Ben jij benieuwd hoe het is om bij CrossFit Nijmegen te trainen?

Meld je aan voor een gratis proefles!

WHAT WE DO….

Bij CrossFit Nijmegen werken we samen met professionals in verschillende vakgebieden Olympic Weightlifting, Gymnastics, Yoga. We trainen in kleine groepen van maximaal 12 personen. Vaak trainen we in tweetallen (buddy teams). Dat betekend dat er maar 6 personen tegelijk bewegen en de andere 6 zijn aan het coachen (corrigeren, motiveren en stimuleren). Op deze manier is persoonlijke aandacht gegarandeerd. We zorgen ervoor dat iedereen veilig traint en begeleiden jou naar een perfecte techniek. Hierdoor kan jij weg blijven bij blessures en in een optimale snelheid jouw persoonlijke doelen behalen.

CrossFit Nijmegen heeft professionals in de onderstaande vakgebieden:

Ben jij benieuwd hoe het is om bij CrossFit Nijmegen te trainen?

Meld je aan voor een gratis proefles!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Nothing is impossible, the word itself says I’m possible"

crossfit nijmegen handstand

THIS IS HOW……

We begeleiden je naar persoonlijke successen en leren je om het maximale uit jezelf te halen. Committent is de sleutel naar succes. Als je begrijpt wat committent is dan begrijp je de werkwijze van CrossFit Nijmegen.
Bij CrossFit Nijmegen kennen we iedereen bij naam, maar nog belangrijker, we weten per member wat sterke punten, minder sterke punten en bijzonderheden zijn. We weten wat ze wel en beter (nog even) niet kunnen doen. Dit komt door onze On Ramp Course (onze unieke introductie cursus die voor iedereen verplicht is te volgen).
Kwaliteit boven kwantiteit, in iedere WOD of OPEN GYM training! Bij CrossFit Nijmegen zoeken we naar mensen die dit snappen. We zoeken naar mensen die bereid zijn verder te gaan dan de door hun zelf opgelegde grenzen om persoonlijke doelen te bereiken.

NO EXCUSES, GET RESULTS! Are you ready to get results?

Meld je aan voor een gratis proefles!

In deze 3 stappen word je lid van CrossFit Nijmegen

dumbell crossfit nijmegen
on ramp crossfit nijmegen
on ramp crossfit nijmegen

Stap 1 Proefles 

Stap 2 On Ramp 

Stap 3 Groepslessen