CROSSFIT NIJMEGEN

Teambuilding in Nijmegen

“Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.”

Henry FordFounder Ford Motor Company

Teambuilding evolueert in reactie op moderne werkomstandigheden en de steeds hogere eisen aan professionals. Klanten zijn kritischer dan ooit en eisen perfecte dienstverlening in een snel veranderende omgeving. Dit vergt veerkracht en professionaliteit van individuen en teams.

Fysieke fitheid, zelfvertrouwen, erkenning binnen het team en een gedeelde missie zijn cruciaal voor veerkracht. Door hieraan te werken, voorkomen we uitval, verhogen we de productiviteit en versterken we de samenwerking.

CrossFit Nijmegen heeft in samenwerking met Defensie en kennisinstituten diverse teambuildingsprogramma’s ontwikkeld, gericht op zelfredzaamheid en samenwerking in een complexe wereld.

Onze missie: duurzaam de kwaliteit van levens verbeteren, het beste uit mensen halen en bouwen aan een betere toekomst.

Teambuilding in Nijmegen

Urban Awareness & Tactical Behaviour

Verbeter je urban awareness en tactische vaardigheden in deze intense teambuilding activiteit, waarin je onder druk en dreiging leert navigeren met focus op omgevingsbewustzijn, leiderschap en samenwerking.

Special Forces Sniper Course

Een uitdagende teambuilding waarin teams en individuen onder leiding van (ex-)defensiespecialisten werken aan missies, vertrouwen, communicatie en leiderschap!”

Sportspecifieke courses & workshops

Leer essentiële vaardigheden en verhoog de teamgeest terwijl je de basis van CrossFit ontdekt. Perfect voor bedrijfsteams en sportgroepen die hun prestaties willen verbeteren en banden willen versterken.

Get in touch!

Teambuilding op maat!

Ontdek hoe onze teambuildingactiviteiten jouw team kunnen versterken en verbinden!

Mocht je meer willen weten over ons aanbod van teambuildingsactiviteiten in Nijmegen of wil je bijvoorbeeld meer specifiek maatwerk neem dan contact! We hopen snel kennis met je te maken!

Liever even bellen? Dat kan ook!

Volg ons

Openingstijden

Maandag 07.00 – 22.00
Dinsdag 08.00 – 22.00
Woensdag 07.00 – 22.00
Donderdag 08.00 – 22.00
Vrijdag 08.00 – 22.00
Zaterdag 08.00 – 15.00
Zondag 09.00 – 15.00

Nieuwe Mollenhutseweg 52, 6533 HJ Nijmegen

info@crossfit-nijmegen.com