Blessurebehandeling

We bieden de onderstaande blessurebehandeling opties:

  • Blessure inloopmoment
  • Mylogenics
  • Fysio- en manueel therapie

Blessure Inloopmoment

Voor leden van CrossFit Nijmegen is er de mogelijkheid om, bij blessures en/of pijntjes, gratis en vrijblijvend langs te komen voor een check. Voor vragen over oefeningen of bewegingen kun je ook een afspraak inplannen. Tijdens het inloopmoment krijg je advies over een mogelijk (indien noodzakelijk) vervolg traject, of tips en tools om zo snel mogelijk voor van jouw klachten af te komen. Inschrijven voor een inloop moment gaat via het CFN lesrooster op de app (kost geen credit).

Mylogenics

Mylogenics is een revolutionaire behandelmethodiek waar het direct boeken van resultaat centraal staat. Wat mag je verwachten? Binnen 1 behandeling heb je al resultaat en binnen maximaal 3 behandelingen ben je klachtenvrij. De Mylogenics methode is gericht op:

  • Blessurepreventie (klachten voorkomen)
  • Prestatieverbetering (krachtiger, leniger, en verbeteren coördinatie)
  • Behandeling van blessures en (pijn)klachten (iemand snel pijnvrij krijgen)

Het is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden. Een Mylogenics behandeling kost €90 per behandeling. Sander Aelberts is Mylogenics advanced practitioner en zal de behandeling verrichten. Lees hier meer over de Mylogenics behandelmethode.

Boek meteen een Mylogenics behandeling

 Fysio- en manueel therapie

Lino Sunier is fysio- en manueel therapeut en praktijkeigenaar van Functional Fysiotherapie gevestigd binnen het pand van Crossfit Nijmegen.  

Hij is gespecialiseerd in (chronische) rug- en nekklachten en sport gerelateerde klachten en blessures.

Functional Fysiotherapie is bij alle zorgverzekeraars gecontracteerd. Fysiotherapie en manuele therapie wordt vergoed uit de aanvullende verzekering. Je betaalt hierover geen eigen risico. Het aantal behandelingen dat voor vergoeding in aanmerking komt verschilt per zorgverzekeraar en per aanvullende verzekering.

www.functionalfysiotherapie.nl