Personal Nutrition Plan

Wil jij gezonder worden, afvallen in kilo’s of in vetpercentage, jouw uithoudingsvermogen verbeteren (voor bijv. duursport of WODs), spiermassa aankomen, sterker en explosiever worden en wil jij gegarandeerd resultaat? CrossFit Nijmegen biedt jou resultaat garantie: Niet goed, geld terug.

Hoe gaan we te werk?

  1. Doormiddel van een 12 punts huidplooimeting en een uitgebreide vragenlijst bepalen wij jouw hormonale profiel. Jouw hormoonbalans bepaalt namelijk waar jij vet opslaat, hoe jij je voelt, etc. Het hormoonprofiel bepaalt de werkwijze. Voor ieder hormoonprofiel is er namelijk een andere aanpak op het gebied van training, voeding en coaching.
  2. Doormiddel van een voedingsanalyse, omvang metingen, fysieke testen en  foto’s bepalen wij jouw startniveau.
  3. We analyseren jouw bad habits en leren je hoe je new good habits aan kan leren. We toetsen welke gewoonten jouw doelstelling(en) in de weg staan en creëren daar nieuwe krachtige gewoonten voor in de plaats.
  4. DO THE THING…!!! Start met de dingen die wij je geleerd hebben.
  5. Tijdens het traject meten we regelmatig de progressie. Niet alleen om bij te kunnen sturen waar dat nodig mocht zijn maar ook om jou te motiveren door het resultaat zichtbaar te maken.
  6. Eindmeting en evaluatie.